Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/cegauto/8843-az-ev-flottaautoja-2013.html

Keressük együtt a 2013-as Év Flottaautóját

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

@burgatshow @sokparaszt Ha értenék hozzá, egy autó (új) árát kinézete, felszereltsége, motorja alapján 100 ezer Ft… https://t.co/VxviTKHAqU

@ellamo_ Új cél:egy autó ami a tied

Új tudásbázis kérdés: Törött autó eladás hivatalosan https://t.co/XazQGNHkAG

Ismerd meg az új hibrid Honda Jazz-t! Kattints a linkre! https://t.co/ctfleQjJgN https://t.co/IQ06jKJWmV

Valahogy van varázsa az éjszakai munkának.. Minden csendes, nyugodt.. Néha jár erre egy autó.. Majd 05:00 óra körny… https://t.co/HJvxuycEEE

https://t.co/uAEnLrHGqP Mit gondoltok, melyik autó végzett az élen? #OrigoAutó

Újabb mérföldköveket léphet át az autózás 2020-ban, kíváncsian várjuk, mit hoznak ki ebből az évből az autógyártók.… https://t.co/16BOJI4UNH

@GalaxisElnoeke @laci_bacsi Én is nagyon drukkolok neki, mert rengeteg előnye lenne, sok új dolgot (autó-autó kommu… https://t.co/oq49y0DUfL

Keresés
2013. május 20.
keresésKeressük együtt a 2013-as Év Flottaautóját
2013. április 17. 11:00 - AutoStat hírszerkesztő

flottacikk banner v02Partnerünk, az Autó News Kiadó, Az Autó című autós szaklap és az Autóflotta katalógus kiadója új díjat alapított: kiválasztandó minden év legjobb flottaautóit, amelyekre az oldalunkon szavazhatnak az olvasók négy kategóriában.

Az Autó News Kiadó éppen húsz éve, azaz a lap alapításának évében hozta létre az Év tesztautója díjat, hogy a szerkesztőségükben megfordult újdonságok közül kiválasszák azt, amelyik képessége, műszaki megoldásai és minősége okán megérdemli, hogy a jók között is a legjobb legyen. E díjukat a hazai autóforgalmazók is rangos elismerésként tartják számon.
Ugyanakkor Az Autó kiadója (az Autó News Kiadó) évek óta foglalkozik a céges és flottás autópiaccal is (folyamataival, jogszabályi környezetével), az évről évre zajló átalakulásokkal. Flottakatalógusuk úttörő kiadványnak számít Magyarországon: elemzésekkel mutatja be a piac valamennyi típusát úgy, hogy vásárlási, választási segítséget nyújt a céges ügyfeleknek és a flottakezelőknek is. Idén lesz negyedik éve, hogy autóflottás témában üzleti reggelire invitálják e terület legfontosabb szereplőit, hogy közösen megvitassák azokat a kérdéseket, amelyek felmerülnek a flottakezelők, a cégautót használók és a járműforgalmazók mindennapi munkája kapcsán.
Most elérkezettnek látják az időt, hogy az e területen szerzett tapasztalataikat felhasználva megalapítsák az Év flottaautója díjat. A szerkesztőségük munkatársai az Autóflotta Katalógus 2013 kiadvány modellkínálatából és a most piacra érkező újdonságokból négy kategóriában kiválasztottak 32 típust. E kategóriákat a céges járművet használók választási elvei szerint alakították ki:
- a munkához használt autók,
- a juttatásként adott autók,
- a presztízs- vagy státuszautók és
- a kishaszonjárművek
alkotják a négy osztályt.

A kiválasztás szempontjai között szerepeltek az autók képességei, műszaki megoldásai és minőségük –, továbbá a céges beszerzések leglényegesebb tényezői, mint a maradványérték, az újraeladhatóság, és a flottás piacon elért vagy várható népszerűség. A döntősök között már bevált modellek és újdonságok egyaránt szerepelnek, és minden szavazó egy-egy járművet választhat ki a felsorolt kategóriákban.

Az Autó News Kiadó szerkesztőségi munkatársai titkos szavazással saját maguk is kiválasztják az általuk legjobbnak ítélet típusokat, és velük közösen voksolásra buzdítjuk a legfontosabb flottakezelő, autófinanszírozó, céges autóflottát üzemeltető vállalkozásokat és az olvasókat is; a négy kategóriában így összesen 8 díj talál gazdára.

Az Év flottaautója 2013 díj jelöltjeit itt nálunk, az Autostat.hu magazin oldalán kialakított internetes szavazófelületen tekinthetik meg a lenti regisztrációs mezők kitöltését követően a „Regisztráció és tovább a szavazásra” gombra kattintva.

A szavazás határideje: 2013. május 20.

az auto logoA sikeresen regisztrált olvasóink kategóriánként egy-egy autóra adhatják le a szavazatikat, majd a szavazás lezárását követően sorsoláson vesznek részt, és közülük egy szerencsés nyertes féléves Az Autó előfizetést nyer, amelyről e-mailben kap értesítést az Autó News Kiadótól.

Partnerünk, az Autó News Kiadó tervei szerint az Év flottaautója 2013 díj eredményhirdetése is különleges esemény lesz, mert nemcsak a szavazásban részt vevő cégeket várják, de jelen lesznek az autóforgalmazók is, így a díjkiosztón ki lehet próbálni a döntőbe jutott típusokat.

Regisztráció a szavazáshoz:

Név:
E-mail:
Munkahely:
Beosztás:
Kérjük írja be betűvel: 8


Keressük együtt a 2013-as Év Flottaautóját
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -
Hirdetés