Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10369-nem-kell-az-elektromos-renault.html

Nem kell az elektromos Renault

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Nem csoda, h saját telefonra a messenger lite-ot telepítettem. A másikon megint magától állított vissza a messenger… https://t.co/TOxgLVUr7M

🇪🇺🚗✅🆕 A gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó új szabályok garantálják, hogy az utazók egyenlő elbírálásban rés… https://t.co/nWhEx0uzcf

Érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition november 11.-én digitálisan és december 6.-án lemezes… https://t.co/X873T1x1GH

Norris után Pérez is attól tart, hogy visszalépés lesz az új F1-es autó https://t.co/lV5m3i6NmO

Imadom az auto translates cikkeket, mert tok uj szavakat tudok tanulni: "A graphqlgen hasznalata felhőkötegeinkhez"

Egy gyors telepítés, és máris többet tud az autó, mint új korában. https://t.co/SUWfG7da9W

Keresés
2013. november 11.
keresésNem kell az elektromos Renault
2013. november 06. 06:44 - B. K.

Úgy tűnik, túlbecsülték az elektromos autók térnyerését a franciák, erre utal, hogy módosítani kényszerültek korábbi előrejelzésüket, miszerint 2016-ban már évi 1,5 millió elektromos jármű talál gazdára világszerte.

A piaci trendek ugyanis némiképpen változtak, sokan továbbra is a hibrid megoldásokban látják a jövőt, bár az amerikai Tesla friss és hangos sikere könnyen lehet, hogy újabb lendületet ad az elektromos autóknak. 

erz 01

A Renault ettől függetlenül idén már biztosan nem értékesít 50 ezer darab elektromos autót, igaz, a merész szám szerintük is inkább egy túlságosan optimista becslés volt. Vagy inkább túlzó elképzelés: a Zoe elektromos kisautóból az év első kilenc hónapjában mindössze 6600 darab talált gazdára, és még így is a legkapósabb volt a rajta kívül a Fluence ZE szedánból, kisáruszállító Kangoo Z.E.-ből és a kétüléses Twizzyből álló elektromos Renault-flottából.

Ha a korábbinál jelzett ütemnél lassabban is, de az elektromos autók forgalma azért folyamatos növekszik majd a jövőben is, köszönhetően a folyamatosan csökkenő vételárnak, valamint a fokozatosan kiépülő töltőhálózatnak.

Az elemzők szerint a Renault jövőre 23-24 ezer darab Zoe-t, 2015-ben pedig 25-26 ezret tud majd értékesíteni, az évi 50 ezres eladásra azonban 2020-ig nem sok remény van.


Nem kell az elektromos Renault
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon