Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10378-maserati-bora-malkotas.html

Maserati Bora: műalkotás

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Nem csoda, h saját telefonra a messenger lite-ot telepítettem. A másikon megint magától állított vissza a messenger… https://t.co/TOxgLVUr7M

🇪🇺🚗✅🆕 A gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó új szabályok garantálják, hogy az utazók egyenlő elbírálásban rés… https://t.co/nWhEx0uzcf

Érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition november 11.-én digitálisan és december 6.-án lemezes… https://t.co/X873T1x1GH

Norris után Pérez is attól tart, hogy visszalépés lesz az új F1-es autó https://t.co/lV5m3i6NmO

Imadom az auto translates cikkeket, mert tok uj szavakat tudok tanulni: "A graphqlgen hasznalata felhőkötegeinkhez"

Egy gyors telepítés, és máris többet tud az autó, mint új korában. https://t.co/SUWfG7da9W

Keresés
2013. november 10.
keresésMaserati Bora: műalkotás
2013. november 07. 13:17 - B. K.

A Maseratinál megadják a módját annak, hogy gyakorlatilag a kósza gondolatukkal is lenyűgözzék a közönséget.

mab 01

Oké, az egykori középmotoros Bora ihlette, megegyező nevű tanulmány bőven több, mint egy gondolat, sőt, gyakorlatilag gyártásérett, de egyelőre nem tudni, hogy készül-e belőle több példány.

mab 02

Kár lenne, ha a Maserati hagyná a vitrinbe porosodni az Alex Imnadze által tervezett autót, s valószínűleg az olaszok is inkább hajlanak arra, hogy némi pénzt keressenek a Borával.

Erre utalhat, hogy a koncepció részletei gyakorlatilag egy szériaérett autót mutatnak, az első-hátsó lámpák, tükrök, hűtőrács a Ghibli-ről lehet ismerős, s teljesen hiányoznak a koncepcióautókra jellemző, futurisztikus részletek.

mab 03

Ennek ellenére azért nem lehet biztosra venni, mivel az olaszok egyelőre nem árulták el, mi a tervük az új Borával, mint ahogyan azt sem, hogy milyen műszaki tartalmat képzelnek el a vérpezsdítő karosszériába.


Maserati Bora: műalkotás
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon