Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10385-hibrid-lesz-a-koevetkez-nissan-gt-r.html

Hibrid lesz a következő Nissan GT-R

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Nem csoda, h saját telefonra a messenger lite-ot telepítettem. A másikon megint magától állított vissza a messenger… https://t.co/TOxgLVUr7M

🇪🇺🚗✅🆕 A gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó új szabályok garantálják, hogy az utazók egyenlő elbírálásban rés… https://t.co/nWhEx0uzcf

Érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition november 11.-én digitálisan és december 6.-án lemezes… https://t.co/X873T1x1GH

Norris után Pérez is attól tart, hogy visszalépés lesz az új F1-es autó https://t.co/lV5m3i6NmO

Imadom az auto translates cikkeket, mert tok uj szavakat tudok tanulni: "A graphqlgen hasznalata felhőkötegeinkhez"

Egy gyors telepítés, és máris többet tud az autó, mint új korában. https://t.co/SUWfG7da9W

Keresés
2013. november 10.
keresésHibrid lesz a következő Nissan GT-R
2013. november 08. 13:24 - B. K.

A Nissan ügyvezető alelnöke, Ansy Palmer az autocar portálnak nyilatkozva elmondta, hogy véleménye szerint elkerülhetetlen a hibrid technika a jövőben, és a következő generációs sportautók tervezése már ennek jegyében zajlik.

gtrnhibrid

Palmer szerint a villanymotorral kombinált meghajtás kiküszöböli a nyomatékgörbe hézagait és nem mellesleg csökken a káros anyag kibocsátás, s vele együtt mérséklődik a fogyasztás is – ez utóbbi manapság a sportautók körében is egyre lényegesebb adat.

További részleteket a Nissan az ebben a hónapban megrendezendő Tokyo Motor Show keretein belül hoz nyilvánosságra, ugyanakkor a modell rajongóinak azért elárult még egy fontos adalékot az alelnök:

”Az előzetes tesztek alapján úgy tűnik, hogy ez lesz a valaha volt legerősebb GT-R, amelynek Nismo változatával elérhető közelségbe kerül a két másodperc körüli 0-100-as sprintidő.


Hibrid lesz a következő Nissan GT-R
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon