Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10476-ujraeledt-a-saab-9-3.html

Újraéledt a Saab 9-3

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 3.
keresésÚjraéledt a Saab 9-3
2013. december 02. 13:33 - B. K.

Újraindult a termelés Trollhättanben, méghozzá ugyanazzal a modellel, amellyel két és fél évvel ezelőtt leállt a patinás svéd márka gyártása. 

saab93 01

A Saab 9-3-ast egy picit átdolgozták, gyakorlatilag egy erősebb modellfrissítésről van szó, de mindent összevetve az alapok változatlanok. A National Electric Vehicles Sweeden (NEVS) nevével ellentétben egyelőre elektromos meghajtás nélkül állította csatasorba a régi-új modellt, újdonságok persze azért akadnak. 

Az új modellben egy keresztbe beépített, négyhengeres turbós-benzines motor került, amelyről gyakorlatilag annyit tudni egyelőre, hogy az első tengelyeket hajtja, de később lesz összkerekes verzió is. A motor a GM-től érkezik, teljesítménye 220 lóerő, csúcsnyomatéka pedig 350 Nm. 

Kérdés, hogy vajon az értékesítést hogyan tudják felfuttatni, hiszen a Saab-hálózat megszűnt, igaz, a korábban ezen belül működő szervizek, kereskedések egy része – függetlenként vagy más márkához csatlakozva – létezik. 

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az unión belül mikortól forgalmazzák majd az új Saabot, az mindenestre biztató, hogy az Uniós Típusbizonyítványt megkapta az új 9-3-as, azaz jogszabályi akadály nem gátolja az értékesítést az Európai Unióban.


Újraéledt a Saab 9-3
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon