Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10476-ujraeledt-a-saab-9-3.html

Újraéledt a Saab 9-3

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Szokatlan tuninglehetőséggel fog jönni az új Need for Speed Heat [videó] #NFS #játék #autó - https://t.co/6RiqPF1DiT

Nem lesz annyira megosztó az új Juke - Autó-Motor https://t.co/vCxpDqwQw7 https://t.co/JFqy7BrN65

Egy új - szinte Armani - licence érkezett a feltalálási bizottsághoz, ez pedig a részleges-gyűrűs-lengéscsillapító,… https://t.co/M7ZtOWoRNv

AAA AUTO - közel 800 autó. Érdekli? - Autót szeretnék vásárolni - SUV/Off-road - Családi autók - Újszerű autók A… https://t.co/bwVHfwPdwS

Minden ötvenedik új autó tisztán elektromos Nyugat-Európában https://t.co/jPJOe460Qf @ecarshu által

@peterrovid @ZoltanBB Az a baj, h bar imadom az uj auto illatot, nem vennek ujat, mert egyreszt basz az azonnali er… https://t.co/1JivqhrcJ0

@ZoltanBB A legjobb az az új autó illat, amikor ilyenkor van, legszívesebben ezt fujnam magamra is :D

Nem lesz rossz autó az új elektromos Corsa. https://t.co/4XFYYcPyBT https://t.co/q3okxhZtLX

Hiába tombol a SUV-őrület, ma is a 3-as sorozat a bajorok aranytojást tojó tyúkja. Most két új változattal szeretné… https://t.co/FfEzqnlr61

Új hír: Varta autó akkumulátor árak https://t.co/RCNqmOoFnr

Új hír: Autó akkumulátor https://t.co/8Y7M8DiMcj

Jönnek az új Kresz-táblák, ezektõl le fognak döbbenni az autósok https://t.co/Xik0EhCXvP

💥500 km/óra is lehet az új Chiron végsebessége!😲 https://t.co/LypY0C7E46

Keresés
2014. április 3.
keresésÚjraéledt a Saab 9-3
2013. december 02. 13:33 - B. K.

Újraindult a termelés Trollhättanben, méghozzá ugyanazzal a modellel, amellyel két és fél évvel ezelőtt leállt a patinás svéd márka gyártása. 

saab93 01

A Saab 9-3-ast egy picit átdolgozták, gyakorlatilag egy erősebb modellfrissítésről van szó, de mindent összevetve az alapok változatlanok. A National Electric Vehicles Sweeden (NEVS) nevével ellentétben egyelőre elektromos meghajtás nélkül állította csatasorba a régi-új modellt, újdonságok persze azért akadnak. 

Az új modellben egy keresztbe beépített, négyhengeres turbós-benzines motor került, amelyről gyakorlatilag annyit tudni egyelőre, hogy az első tengelyeket hajtja, de később lesz összkerekes verzió is. A motor a GM-től érkezik, teljesítménye 220 lóerő, csúcsnyomatéka pedig 350 Nm. 

Kérdés, hogy vajon az értékesítést hogyan tudják felfuttatni, hiszen a Saab-hálózat megszűnt, igaz, a korábban ezen belül működő szervizek, kereskedések egy része – függetlenként vagy más márkához csatlakozva – létezik. 

Egyelőre még azt sem lehet tudni, hogy az unión belül mikortól forgalmazzák majd az új Saabot, az mindenestre biztató, hogy az Uniós Típusbizonyítványt megkapta az új 9-3-as, azaz jogszabályi akadály nem gátolja az értékesítést az Európai Unióban.


Újraéledt a Saab 9-3
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon