Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10482-beveti-a-q1-et-az-audi.html

Beveti a Q1-et az Audi

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Szokatlan tuninglehetőséggel fog jönni az új Need for Speed Heat [videó] #NFS #játék #autó - https://t.co/6RiqPF1DiT

Nem lesz annyira megosztó az új Juke - Autó-Motor https://t.co/vCxpDqwQw7 https://t.co/JFqy7BrN65

Egy új - szinte Armani - licence érkezett a feltalálási bizottsághoz, ez pedig a részleges-gyűrűs-lengéscsillapító,… https://t.co/M7ZtOWoRNv

AAA AUTO - közel 800 autó. Érdekli? - Autót szeretnék vásárolni - SUV/Off-road - Családi autók - Újszerű autók A… https://t.co/bwVHfwPdwS

Minden ötvenedik új autó tisztán elektromos Nyugat-Európában https://t.co/jPJOe460Qf @ecarshu által

@peterrovid @ZoltanBB Az a baj, h bar imadom az uj auto illatot, nem vennek ujat, mert egyreszt basz az azonnali er… https://t.co/1JivqhrcJ0

@ZoltanBB A legjobb az az új autó illat, amikor ilyenkor van, legszívesebben ezt fujnam magamra is :D

Nem lesz rossz autó az új elektromos Corsa. https://t.co/4XFYYcPyBT https://t.co/q3okxhZtLX

Hiába tombol a SUV-őrület, ma is a 3-as sorozat a bajorok aranytojást tojó tyúkja. Most két új változattal szeretné… https://t.co/FfEzqnlr61

Új hír: Varta autó akkumulátor árak https://t.co/RCNqmOoFnr

Új hír: Autó akkumulátor https://t.co/8Y7M8DiMcj

Jönnek az új Kresz-táblák, ezektõl le fognak döbbenni az autósok https://t.co/Xik0EhCXvP

💥500 km/óra is lehet az új Chiron végsebessége!😲 https://t.co/LypY0C7E46

Keresés
2014. április 8.
keresésBeveti a Q1-et az Audi
2013. december 03. 15:25 - B. K.

Teljessé válik az Audi Q-palettája: a folyamatosan lefelé bővített modellsorozathoz csatlakozik a legkisebb testvér, a Q1-es is, miután az Audi jóváhagyta a modell sorozatgyártását.

q1audi

Sokáig úgy tűnik, a Q3-nál nem lesz kisebb Audi SUV, de a piac mást diktál, az Audi úgy véli, érdemes megpróbálkozni a legkisebb crossoverek mezőnyében is egy prémium modellel.

Egyelőre csak egy számítógépes látványtervet mutattak be, mintegy illusztrációként a bejelentéshez, de állítólag a tanulmány főbb vonalai felismerhetőek lesznek majd a szériautón is. Igazából nagy meglepetés nincs, a megszokott Audi Q-formajegyek köszönnek vissza: lekerekített, de agresszív design, masszív, feltűnő burkolatok, hangsúlyos kerékjárati ívek.

A hírre azonnal megkezdődtek a spekulációk, hogy vajon milyen erőforrásokkal érkezik majd – leghamarabb 2016-ban – a mini SUV. Nagyon mellélőni mondjuk nem lehet, ismerve a konszern motorpalettáját, így jó esély van rá, hogy a kis 1,4-es TSI aktualizált változata jelenti majd a belépőszintet nagyjából 90 lóerővel. Szinte biztos, hogy lesz „kisdízel” is, amely célra ott a szintén 1,4-es gázolajos erőforrás, a csúcsmodellbe pedig valószínűleg szintén dízelmotor kerül, gyaníthatóan egy kétliteres TDI, kétszáz, vagy akár annál több lóerővel. A hibrid változatra is jó esély van, ez azonban nagyban függ a következő két év várható trendjeitől.

A Q1-es valószínűleg nem a legutolsó jövevénye a Q-sorozatnak, hiszen a hírek szerint már javában dolgoznak Ingolstadtban a BMW X6 riválisának szánt Q8-on, ami 2-3 éven belül érkezhet a kereskedésekbe. 


Beveti a Q1-et az Audi
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon