Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10487-turbomotorral-joen-az-uj-ford-mustang.html

Turbómotorral jön az új Ford Mustang

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Sokan kérdezik otthoniak tőlem hogy van itt minden embernek (80%) 2017+ autója. Leírom. Itt nem divat a használt… https://t.co/610onZCAtj

Ennyivel nőtt a forgalomba helyezett új személygépjárművek száma. #OrigoGazdaság #autó https://t.co/5kAZsTEjbV

Januártól drágább a benzin ⛽ https://t.co/fBaWTQoVtI

🇮🇹🐎 Az Abu-Dhabis buli legfrisebb képei ☺️A rendezvényen egyébként egy új Ferrari utcai autó modellt is bemutattak… https://t.co/yViyCwysfx

Keresés
2014. április 3.
keresésTurbómotorral jön az új Ford Mustang
2013. december 05. 09:36 - B. K.

Újabb evolúciós lépcsőfokhoz érkezett a kultikus amerikai izomautó, a Ford megvillantotta a 2015-ös Ford Mustangot.

fm 01

Új modell helyett jobb kifejezés talán a Mustang esetében a továbbfejlesztés, hiszen a modell továbbra is hűen őrzi eredeti karakterét, de mindeközben számos részletében továbbfejlődött. 

A méretekről nincsenek pontos adatok, de állítólag valamivel alacsonyabb és szélesebb lesz közvetlen elődjénél, és az apró, elsősorban a farrészen tetten érhető formai változások is jelzik, hogy agresszívabb, sportosabb lesz a Mustang.

fm 02

A legfontosabb újdonság azonban, hogy mostantól a Mustang is megkapja a Ford high-tech informatikai eszközeit, a MyFord Touch –rendszert, amelynek köszönhetően a központi kijelzőn keresztül szabható testre az autó karaktere. Természetesen a felhasznált anyagok minősége is javul az ígéretek szerint, de egyelőre még várni kell arra, hogy közelebbről is szemügyre lehessen venni az új belső teret. 

A motortérben komoly változások lesznek: marad a V6-os, 3,7 literes és a V8-as 5,0 literes motor, de teljesítményük növekszik, hogy pontosan mennyivel, azt egyelőre még nem árulta el a Ford.

fm 03

Azt azonban igen, hogy ismét lesz turbós motor a Mustanghoz. A 2,3 literes EcoBoost teljesítménye várhatóan meghaladja majd a 300 lóerőt, nyomatéka pedig a 400 Nm-t. 

Minden erőforrás kétféle váltóval, egy hatfokozatú Getrag manuális szerkezettel, és egy hagyományos, szintén hatfokozatú automatával, a korábban lebegtetett duplakuplungos automata egyelőre még várat magára, a részletes adatokkal azonban nemsokára jelentkezik a Ford.


Turbómotorral jön az új Ford Mustang
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon