Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10487-turbomotorral-joen-az-uj-ford-mustang.html

Turbómotorral jön az új Ford Mustang

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Szokatlan tuninglehetőséggel fog jönni az új Need for Speed Heat [videó] #NFS #játék #autó - https://t.co/6RiqPF1DiT

Nem lesz annyira megosztó az új Juke - Autó-Motor https://t.co/vCxpDqwQw7 https://t.co/JFqy7BrN65

Egy új - szinte Armani - licence érkezett a feltalálási bizottsághoz, ez pedig a részleges-gyűrűs-lengéscsillapító,… https://t.co/M7ZtOWoRNv

AAA AUTO - közel 800 autó. Érdekli? - Autót szeretnék vásárolni - SUV/Off-road - Családi autók - Újszerű autók A… https://t.co/bwVHfwPdwS

Minden ötvenedik új autó tisztán elektromos Nyugat-Európában https://t.co/jPJOe460Qf @ecarshu által

@peterrovid @ZoltanBB Az a baj, h bar imadom az uj auto illatot, nem vennek ujat, mert egyreszt basz az azonnali er… https://t.co/1JivqhrcJ0

@ZoltanBB A legjobb az az új autó illat, amikor ilyenkor van, legszívesebben ezt fujnam magamra is :D

Nem lesz rossz autó az új elektromos Corsa. https://t.co/4XFYYcPyBT https://t.co/q3okxhZtLX

Hiába tombol a SUV-őrület, ma is a 3-as sorozat a bajorok aranytojást tojó tyúkja. Most két új változattal szeretné… https://t.co/FfEzqnlr61

Új hír: Varta autó akkumulátor árak https://t.co/RCNqmOoFnr

Új hír: Autó akkumulátor https://t.co/8Y7M8DiMcj

Jönnek az új Kresz-táblák, ezektõl le fognak döbbenni az autósok https://t.co/Xik0EhCXvP

💥500 km/óra is lehet az új Chiron végsebessége!😲 https://t.co/LypY0C7E46

Keresés
2014. április 3.
keresésTurbómotorral jön az új Ford Mustang
2013. december 05. 09:36 - B. K.

Újabb evolúciós lépcsőfokhoz érkezett a kultikus amerikai izomautó, a Ford megvillantotta a 2015-ös Ford Mustangot.

fm 01

Új modell helyett jobb kifejezés talán a Mustang esetében a továbbfejlesztés, hiszen a modell továbbra is hűen őrzi eredeti karakterét, de mindeközben számos részletében továbbfejlődött. 

A méretekről nincsenek pontos adatok, de állítólag valamivel alacsonyabb és szélesebb lesz közvetlen elődjénél, és az apró, elsősorban a farrészen tetten érhető formai változások is jelzik, hogy agresszívabb, sportosabb lesz a Mustang.

fm 02

A legfontosabb újdonság azonban, hogy mostantól a Mustang is megkapja a Ford high-tech informatikai eszközeit, a MyFord Touch –rendszert, amelynek köszönhetően a központi kijelzőn keresztül szabható testre az autó karaktere. Természetesen a felhasznált anyagok minősége is javul az ígéretek szerint, de egyelőre még várni kell arra, hogy közelebbről is szemügyre lehessen venni az új belső teret. 

A motortérben komoly változások lesznek: marad a V6-os, 3,7 literes és a V8-as 5,0 literes motor, de teljesítményük növekszik, hogy pontosan mennyivel, azt egyelőre még nem árulta el a Ford.

fm 03

Azt azonban igen, hogy ismét lesz turbós motor a Mustanghoz. A 2,3 literes EcoBoost teljesítménye várhatóan meghaladja majd a 300 lóerőt, nyomatéka pedig a 400 Nm-t. 

Minden erőforrás kétféle váltóval, egy hatfokozatú Getrag manuális szerkezettel, és egy hagyományos, szintén hatfokozatú automatával, a korábban lebegtetett duplakuplungos automata egyelőre még várat magára, a részletes adatokkal azonban nemsokára jelentkezik a Ford.


Turbómotorral jön az új Ford Mustang
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon