Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/hirek/10489-ez-meg-mifele-suzuki.html

Ez meg miféle Suzuki?

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Keresés
2014. április 9.
keresésEz meg miféle Suzuki?
2013. december 05. 09:54 - B. K.

Állítólag eldőlt, hogy a Suzuki jövőre megkezdi az Authentics koncepcióra épülő új szedán sorozatgyártását. A Kínából érkező füles szerint a japánok új modellje a kínai piacra készül majd, de talán hozzánk is eljut majd. 

sa 01

A Suzuki egyelőre hallgat, pedig az Authentics kifejezetten izgalmas darab, igaz, a japán gyártó eddig nem jeleskedett a kisautók és terepjárók szegmensén túl igazán. A nálunk is kapható Kizashival nem sikerült komolyat lépni előre e téren, igaz, a modell sikerét elsősorban a dízelmotor hiánya torpedózta meg. 

Az Authentics kifejezetten lendületes formatervet kapott, s talán nem túlzás, hogy Európában is megállná a helyét, de erre még várni kell. A japánok még a technikai részleteket sem árulták el, de meg nem erősített források szerint egyelőre egy ismeretlen teljesítményű négyhengeres motorral és CVT váltóval készül majd az autó – Kínában.

sa 02

Az európai értékesítés időpontjáról semmilyen információ nincs, de szinte biztos, hogy az Authentics veheti át a lassan ötéves Kizashi helyét a palettán. Sikeréhez azonban biztos, hogy szükség lesz egy modern dízelmotorra, ellenkező esetben kizárt, hogy komolyan labdába rúgjanak a japánok az egyébként nagyon ígéretes modellel.


Ez meg miféle Suzuki?
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon