Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/ujdonsagok

Újdonságok az autószalonokból - Újdonságok

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

@jennirozsa Még az új motor nincs is bent, mit vizsgálnak ? Ugyan az az autó kb tavaly óta 🤣

@bolyki01 @torda7 cserébe meg kimered rakni az autó oldalára ha meg leesik nem sajnálod. De mondjuk egy új iPhone-al ezt nem csinálnám.

Imagine új autó illatú parfüm

Érkezik GeForce Now-ra a Grand Theft Auto 3, a Vice City és a San Andreas Remastered verziója, továbbá a PC-n szint… https://t.co/QrvVDeN1Se

Reméljük, azért nem fejlődött sokat, mert már javában a GTA 6-on dolgoznak... https://t.co/pfJROrwO7h

RT @ignhungary: Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

Ez talán már érthető. https://t.co/YF9aldjYVL

#Ikarus – A #busz című #kiállítás Zalaegerszegen 🚐 https://t.co/qOkugGuNxp #Zalaegerszeg

Keresés
A legenda újraéled - Honda CR-Z

honda_cr-z-concept2012009. november 4-én zárult tokiói nemzetközi autószalonon a Honda kiállította a Honda CR-Z tanulmányautót, amely a ’80-as évek legendás, Európában – így Magyarországon is – igen népszerű, már-már kultikus hot hatch-ének, a Honda CRX-nek az örökébe lép.
Az új modell sziluettje ennek megfelelően hasonlít a Honda CRX-éhez, különösen a merészen csapott far, valamint a harmadik ajtó osztott üvege lehet ismerős a márka szerelmesei számára. A belső térbe egyelőre nem engedtek bepillantást a Honda illetékesei, de ismerve a gyártó többi modelljét, feltételezhetjük, hogy a CR-Z-ben is űrkorszaki dizájnnal találkozhatunk majd.

 

Bővebben...