Bejelentkezés
AUTOSTAT.HU

AUTÓ
STAT

új autó

Info

AUTOSTAT.HU
/videok/10384-porschet-alaz-a-lada.html

Porschet aláz a Lada

Az új autók és az új autókhoz kapcsolódó termékek, szolgáltatások piacáról megbízható, hiteles, friss adatokat/információkat kívánunk rendszerezett formában bemutatni.

Legújabb twittek

Nem csoda, h saját telefonra a messenger lite-ot telepítettem. A másikon megint magától állított vissza a messenger… https://t.co/TOxgLVUr7M

🇪🇺🚗✅🆕 A gépjármű-felelősségbiztosításra vonatkozó új szabályok garantálják, hogy az utazók egyenlő elbírálásban rés… https://t.co/nWhEx0uzcf

Érkezik a Grand Theft Auto: The Trilogy - Definitive Edition november 11.-én digitálisan és december 6.-án lemezes… https://t.co/X873T1x1GH

Norris után Pérez is attól tart, hogy visszalépés lesz az új F1-es autó https://t.co/lV5m3i6NmO

Imadom az auto translates cikkeket, mert tok uj szavakat tudok tanulni: "A graphqlgen hasznalata felhőkötegeinkhez"

Egy gyors telepítés, és máris többet tud az autó, mint új korában. https://t.co/SUWfG7da9W

Keresés
2013. november 11.
keresésPorschet aláz a Lada
2013. november 08. 09:29 - B. K.

Legyünk őszinték, nem ilyen képet őrzünk a Lada 2104-ről, sokaknak talán – némi joggal – a zöldséges kombi ugrik be róla leginkább.

ladasergio

Ez a Lada azonban nem az a Lada, egy őrült ugyanis egy kétliteres, turbós Nissan 240 SX motort épített bele, majd egy kis tuninggal egészen 400 lóerőig piszkálta – állítólag.

A kívülről brutális erejét nem fitogtató Lada így nem csoda, hogy durva meglepetést okoz , ezúttal egy Porsche 911 GT2 RS sofőrje csodálkozott rá a „Sergio Lada 2104”-re egy autópályán.

Mondjuk – elismerve és fejet hajtva a brutál Lada előtt – egy kicsit fura, hogy a gyárilag elvben 600 lóerő körüli, 3,6 literes, duplaturbós Porschet ily könnyen legyűrte.

Vagy a meglepetés ereje sokkolta a Porsche sofőrjét, vagy egy nagyon ügyes replikával van dolgunk? 


Porschet aláz a Lada
 
Újautó-kereső
Részletes keresés
Márka:
Modell:
Üzemanyag:
Kategória jellege:
Karosszéria:
Listaár: -

Alkupon: jó alku - sok kupon